Maak het makkelijk; jouw barbecue vlees thuisbezorgd

We doen tegenwoordig enorm veel online. Waar we vroeger veel moeite moesten doen om informatie op te zoeken in de bibliotheek (weet jij wat een microfiche is?), is de informatie van de wereld nu slechts een Google zoekopdracht van ons verwijderd. We kopen massaal kleding en computers online, of laten onze dagelijkse boodschappen gewoon thuis bezorgen. Je hoeft de deur niet meer uit, en houdt zo tijd over om te genieten van het leven. Heb je al ooit gedacht om vlees voor de barbecue thuis te laten bezorgen? Of ga je nog steeds naar de slager of supermarkt? Er zijn heel interessante voordelen van BBQ-vlees online bestellen, lees snel verder waarom barbecue thuisbezorgd ook voor jou ideaal is!

1. Grijp niet mis

Je hebt een heerlijke zondag BBQ-en voorbereid, en gaat vers vlees kopen. Dan blijken jouw favoriete items uitverkocht te zijn, of er liggen nog wat oude lapjes die dicht tegen de uiterste houdbaarheidsdatum zijn. In je eigen koelkast kun je vlees niet zo goed vers houden als in een professionele koeling mogelijk is, daarnaast verouderd gesneden vlees behoorlijk snel. Als je vandaag bij Cool To Meat You bestelt, krijg je morgen het vlees voor de barbecue thuisbezorgd. Heerlijk vers en helemaal compleet!

2. De beste producten voor je uitgezocht

Welke soorten vlees zijn lekker van de barbecue? Het zou zonde zijn om heerlijke lappen vlees op de BBQ te leggen die er droog vanaf komen, of helemaal zwartgeblakerd zijn. Cool To Meat You heeft ervaren slagers in dienst die precies weten welke producten bij een specifieke bereidingswijze horen, hoe dik het vlees gesneden moet worden en in welke hoeveelheid. Zo heb je altijd genoeg, maar blijf je ook niet zitten met een koelkast vol worstjes die niet opgaan. Wij kiezen de beste producten voor je uit, maak je daar niet druk over.

3. Gegarandeerde kwaliteit

De ene keer smaakt een biefstuk van de slager fantastisch, de volgende keer is het een taai stuk spier die jouw hond nog laat liggen. Dit komt omdat veel leveranciers geen controle hebben over de gehele keten. Bij Cool To Meat You kennen we de veehouders, en hebben we met eigen ogen gezien onder welke omstandigheden de dieren leven. En dat geeft ons een goed gevoel. Niet alleen omdat de kwaliteit optimaal is, maar ook om dieren te zien die goed verzorgd worden om ons later van een heerlijk lapje vlees te voorzien. Dat zie je, dat proef én dat beleef je!

4. Koelvers geleverd

Wil je het vlees voor de barbecue thuisbezorgd hebben, maar vind je het vreemd dat er een pakket rauw vlees via een bestelbus jouw kant op komt? Het is even wennen, toch is de lijn veel korter én beter dan zelf naar de winkel gaan. Via de slager of supermarkt zijn er meer schakels in de keten. Wij snijden ‘op maat’, verpakken onze pakketten onder optimale condities en laten ze via speciaal transport voor koelverse producten thuis bezorgen. Zo is het mogelijk om de hoogste kwaliteit vlees te leveren. Je kunt het alleen beter regelen met kippen, runderen en varkens in je eigen achtertuin!

 

Wil je ook vlees voor jouw barbecue thuisbezorgd krijgen? Naast het maandelijkse vlees abonnement van Cool To Meat You kun je ook losse BBQ-pakketten aan huis geleverd krijgen. Smakelijk eten!